VPN Értékelések

CyberGhost VPN
9,8
Összességében a legjobb
Több, mint 15 év tapasztalattal a háta mögött a CyberGhost VPN az elsődleges ajánlatunk, ha szeretné megvédeni személyes adatait a hatóságok és a hackerek kíváncsi tekintete elől.
Private Internet Access
9,5
Nagyszerű
Kétség sem férhet hozzá, hogy ez a jelenlegi legbiztonságosabb VPN a piacon. Az embereket a szigorú naplózásmentesség és az online anonimitás iránti erőteljes elköteleződés vonzza a leginkább ebben a szolgáltatóban.
ExpressVPN
9,3
Nagyon jó
Az egyik legjobb teljes körű VPN-szolgáltatás. Szupergyors és biztonságos, több, mint 3000 szerverrel a világ 90 országában. Az nem kifejezés, hogy ajánljuk…
Surfshark
9,1
Nagyon jó
Habár a Surfshark új szereplőnek számít a VPN-ek piacán, mégis egy rendkívül jól felszerelt szoftverről van szó. Ez a VPN határtalan digitális szabadságot, lenyűgöző sebességet és kiemelt bizonságot nyújt.
Atlas VPN
9,0
Ha ingyenes VPN-szolgáltatásról van szó, az Atlas VPN az egyik legjobb választás, melyet korlátlan sávszélességének és szigorú biztonsági előírásainak köszönhet. Az sem meglepő, hogy mihelyst előfizet a prémium-szolgáltatásukra, ez az élmény csak fokozódik.
Zenmate VPN
-
Az Ajánlat Nem Elérhető
A ZenGuard ZenMate VPN-je egyszerű és letisztult kezelőfelülettel rendelkezik, mellyel ideális választás az olyan, kezdő VPN-eseknek is, akik nem nagyon akarnak molyolni a beállításokkal.
ProtonVPN
8,8
Tesztjeink azt mutatják, hogy a ProtonVPN nem viccel, ha internetbiztonságról, adatvédelemről vagy szabadságról van szó. Gondosan megtervezett applikációik nemcsak nyílt forráskódúak, hanem egyben függetlenül auditáltak. Habár a hosszabb távra szóló előfizetési díjaik drágábbak, mint a legtöbb VPN esetén, mégis megérik az árukat, ugyanis korlátlan sávszélességet, robusztus biztonsági funkciókat, kiterjedt szerverhálózatot és sok más extrát is kínálnak.
HideMyAss!
-
Az Ajánlat Nem Elérhető
Azt mondják, általában 3 másodpercünk van arra, hogy jó benyomást keltsünk. A HideMyAss!-nek már önmagában a neve is megnyerő, azonban a legnagyobb hatást a nagyszerű szolgáltatási minőség, a barátságos kezelőfelület és a mindent elsöprő sebesség váltja ki.
SaferVPN
-
Az Ajánlat Nem Elérhető
VPN-t használna játékra? Ha igen, akkor ne keresgéljen tovább a SaferVPN-nél. Az alacsony késésnek hála pont olyanok számára fejlesztették, mint Ön. Többé ne kerüljön hátrányba a hálózaton történő laggolások és késések miatt.