VPN Értékelések

CyberGhost VPN
9,8
Összességében a legjobb
Több, mint 15 év tapasztalattal a háta mögött a CyberGhost VPN az elsődleges ajánlatunk, ha szeretné megvédeni személyes adatait a hatóságok és a hackerek kíváncsi tekintete elől.
Private Internet Access
9,5
Nagyszerű
Kétség sem férhet hozzá, hogy ez a jelenlegi legbiztonságosabb VPN a piacon. Az embereket a szigorú naplózásmentesség és az online anonimitás iránti erőteljes elköteleződés vonzza a leginkább ebben a szolgáltatóban.
ExpressVPN
9,3
Nagyon jó
Az egyik legjobb teljes körű VPN-szolgáltatás. Szupergyors és biztonságos, több, mint 3000 szerverrel a világ 90 országában. Az nem kifejezés, hogy ajánljuk…
NordVPN
9,1
Nagyon jó
Díjnyertes termék, a legnagyobb techblogok is imádják. Gyors és szupertitkos. A NordVPN mindennel fel van vértezve, amire egy modern VPN-nek csak szüksége lehet!
Surfshark
9,0
Nagyon jó
Habár a Surfshark új szereplőnek számít a VPN-ek piacán, mégis egy rendkívül jól felszerelt szoftverről van szó. Ez a VPN határtalan digitális szabadságot, lenyűgöző sebességet és kiemelt bizonságot nyújt.
TotalVPN
8,8
A TotalVPN átfogó áttekintése után a véleményünk egyértelmű: a TotalVPN mesterien egyesíti a hasznosságot, a sebességet és a megbízhatóságot, és ezzel első osztályú választás lesz mindazok számára, akik hatékony és megbízható digitális biztonságot keresnek. Csúcskategóriás alkalmazásai, valamint a kiterjedt globális szerverválaszték mindenki számára alkalmassá teszi a szolgáltatást - a VPN-ekkel újonnan ismerkedőktől kezdve a tapasztalt felhasználókig.