Hirdetői Nyilatkozat

Private Internet Access Értékelés

9,5
Nagyszerű
ÖSSZEFOGLALÓ: Kétség sem férhet hozzá, hogy ez a jelenlegi legbiztonságosabb VPN a piacon. Az embereket a szigorú naplózásmentesség és az online anonimitás iránti erőteljes elköteleződés vonzza a leginkább ebben a szolgáltatóban.
Szerezze be a Private Internet Access-t - Védje az adatait!
Korlátlan hozzáférés a szervereinkhez a világ minden tájáról, szupergyors sebességgel. A legjobb ajánlatért kattintson a linkünkre…
www.privateinternetaccess.com/kulonleges-ajanlat

Különleges előnyök

• Naplózásmentesség
• Rendkívül kiterjedt, több, mint 3,267 szerverrel rendelkezik
• Akár egyszerre 10 eszköz is használhatja egyidőben
• Nagyméretű fájlok gyors és névtelen letöltése
• Felhasználóbarát interfész
• A leganonimebb VPN-szolgáltatásként emlegetik

Céges háttér

A 2010-es, Andrew Lee által alapított Private Internet Access, vagy másnéven „PIA” egy szoftvercég, amely magáncélra fejleszt virtuális magánhálózatot, azaz VPN-t, ami ugyanezen név alatt fut. Jelenleg a középnyugati régióban, a Nagy-tavaknál van a székhelyük, és több, mint 50 embert foglalkoztatnak. A PIA-t 2019 novemberében felvásárolta a Kape Technologies, amely két másik rivális VPN-t, a Cyberghostot és a Zenmatet is üzemelteti.

VPN-funkciók

A Private Internet Access korlátlan sávszélességet, illetve reklám- és malwareblokkolást is ígér. Azonban az embereket leginkább a szigorú naplózásmentesség és a komplett online anonimitás vonzza benne. A cég kiemelten hangoztatja, hogy a Private Internet Access semmilyen felhasználói adatot nem gyűjt.

A PIA továbbá katonai minősítésű titkosítási technológiával és a ma már iparági szabványnak tekintett OpenVPN protokoll segítségével gondoskodik arról, hogy privát adatai biztonságban maradjanak. Ezen kívül DNS-szivárgás és IP-szivárgás elleni védelmet, MACE-reklámblokkolót (iOS-en nem elérhető), és természetesen egy megszakító-kapcsolót is kínál, biztosítva, hogy az Ön IP-címe akkor se szivároghasson ki, ha a VPN-nel való kapcsolat szakadozik.

Amennyiben a háztartásában számos eszköz található, úgy jó hír lehet, hogy a Private Internet Access akár 10 eszköz egyidejű használatát is lehetővé teszi egyetlen egy fiókon belül. Ez általában a duplája annak, amit a legtöbb VPN kínál! A PIA továbbá minden platformra dedikált alkalmazásokat biztosít, legyen az Windows, macOS, iOS, Android vagy épp Linux. Ráadásul az OpenVPN-funkciónak köszönhetően úgy is bekonfigurálhatja a routerét, hogy a program az egész háztartás Wi-Fi-hálózatát lefedje. A szolgáltatás Chrome, Firefox és Opera böngészőhöz fejlesztett bővítményeket is kínál, s több, mint 3267 szerverrel rendelkezik a világ 29 országában.

Platformok és eszközök

windowsmaclinuxandroidioschromefirefoxopera

Szerverlokációk

United StatesUnited KingdomCanadaAustraliaGermanyNew ZealandSwedenNetherlandsNorwayDenmarkFinlandSwitzerlandFranceBelgiumAustraliaCzech RepublicRussian FederationIrelandItalySpainHungaryBulgariaPolandUkraineTaiwanSingaporeJapanIsraelMexicoIndia

Árazás

A hasonló funkciókkal bíró versenytársakhoz mérten a Private Internet Access rendkívül kedvező árakon érhető el. Ezen írás pillanatában pl. mindössze 1799 Ft-os, illetve 2990 Ft-os áron férhet hozzá a havidíjas csomaghoz. Ha pedig a 6 hónapos előfizetést választja, akkor mindössze 999 Ft-os havidíjjal érheti el a szolgáltatást. Azonban van valami, ami nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyeri majd… Ez pedig nem más, mint az, hogy a PIA esetén nincs ingyenes próbaverzió. Ehelyett csak a 30 napos pénzvisszafizetési opciót kínálják, de a cég elég nagyvonalú ezen a téren, ugyanis akárhányszor is induljunk neki az előfizetésnek, ha nem használjuk ki a 30 napos határidőt, akkor minden egyes alkalommal visszakapjuk majd a pénzünket (persze csak addig, amíg nem élünk vissza ezzel az opcióval).

Könnyű használat & kiemelkedő teljesítmény

Első látásra talán azt hihetné, hogy az appot a technológia megszállottjainak tervezték, azonban a rendkívül intuitív kezelőfelület rácáfol erre. A telepítés kifejezetten gyors, és egy szempillantás alatt működésbe hozhatjuk a szoftvert. Az applikációt kénye-kedve szerint testreszabhatja, és 19 nyelv közül válogathat. Ha pedig feledékeny típus, akkor lehetősége van a kiterjesztett megjelenítési módban használni az appot, amely még azt is megmutatja, hogy hány nap maradt hátra az előfizetéséből.

Mivel a megfelelő VPN kiválasztása során fontos szempont a sebesség és a megbízhatóság, így a PIA-t is számos tesztnek vetettük alá a világ különböző pontjain. A kapcsolat minőségének vizsgálata, a szerverlokáció ellenőrzése és a pingtesztek futtatása során le voltunk nyűgözve, ugyanis a PIA nagyon jól teljesített. A helymeghatározási tesztek azt az eredményt mutatták, hogy mindegyik szerver a program által hirdetett lokációban volt. Ami pedig a kapcsolat minőségét illeti, a Private Internet Access nagyon meggyőző eredményeket produkált. Más VPN-ek tesztelésénél az átlagsebesség 150-200 Mbps között mozgott, ám a PIA mellett 314 Mbps-os átlagsebességet mértünk, a leggyorsabb kapcsolat pedig 452 Mbps-os volt. Tehát összességében alig 4%-os sebességcsökkenést tapasztaltunk a PIA használata során.

Ügyfélszolgálat

A PIA ügyféltámogatási oldala egyszerű és könnyen kezelhető. Van egy „tudásbázis” szekció, mely számos forrást tartalmaz, illetve van egy „útmutatók” részleg is, amely sok-sok telepítési útmutatót és hibaelhárítási leírást kínál. A Private Internet Access ezen kívül élő, angol nyelvű chat-támogatást is biztosít, melyet hétfőtől-péntekig, (magyar idő szerint) hajnali 1 és délelőtt 10 óra között lehet elérni. Akár emailben is kapcsolatba léphetünk velük, általában gyorsan reagálnak.

Végszó

A Private Internet Access egy rendkívül jól felépített VPN-szolgáltatás, mely rengeteg fejlett funkciót, felhasználóbarát kezelőfelületet, és akár 10 eszköz egyidejű felkapcsolódását kínálja. Szinte bármilyen rendszeren elfut, s mindezt lenyűgöző teljesítmény és pénztárcabarát árképzés mellett teszi. Ha van bármi, ami panaszra adhat okot vele kapcsolatban, az az ingyenes próbaidőszak hiánya. Azonban jó hír, hogy a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően könnyedén visszakérheti a pénzét, ha időközben meggondolta magát.
Szerezze be a Private Internet Access-t - Védje az adatait!
Korlátlan hozzáférés a szervereinkhez a világ minden tájáról, szupergyors sebességgel. A legjobb ajánlatért kattintson a linkünkre…
www.privateinternetaccess.com/kulonleges-ajanlat
Értékelés írása erről Private Internet Access
Ossza meg gondolatait és segítsen másoknak.
Captcha
Private Internet Access Felhasználói Vélemények
  • „Könnyen telepíthető és használható, nem befolyásolja a sebességet. Ajánlom”
  • „Szükségem volt egy VPN-re. Némi utánajárást követően a PIA mellett döntöttem. Minden igényünket kielégíti. Nincs rá panaszom és véleményem szerint az ár is megfelelő.”
Szerezze be a Private Internet Access-t - Védje az adatait!
Korlátlan hozzáférés a szervereinkhez a világ minden tájáról, szupergyors sebességgel. A legjobb ajánlatért kattintson a linkünkre…
www.privateinternetaccess.com/kulonleges-ajanlat