Hirdetői Nyilatkozat

SaferVPN Értékelés

-
Az Ajánlat Nem Elérhető
ÖSSZEFOGLALÓ: VPN-t használna játékra? Ha igen, akkor ne keresgéljen tovább a SaferVPN-nél. Az alacsony késésnek hála pont olyanok számára fejlesztették, mint Ön. Többé ne kerüljön hátrányba a hálózaton történő laggolások és késések miatt.
Szerezze be a SaferVPN-t - Védje az adatait!
Korlátlan hozzáférés a szervereinkhez a világ minden tájáról, szupergyors sebességgel. A legjobb ajánlatért kattintson a linkünkre…
www.privateinternetaccess.com/kulonleges-ajanlat

Összefoglaló

A SaferVPN felüdülés mindazok számára, akik egy biztonságos, gyors és felhasználóbarát VPN-szolgáltatást keresnek. Elsőként megemlítenénk azt, hogy 24 órás, ingyenes, bankkártyaadatok megadása nélküli próbaidőszakot biztosítanak. A telepítés gyors és egyszerű, mindössze néhány perces folyamat. A szoftver semmilyen forradalmi ötletet nem tartogat, de az alapvető elvárásoknak tökéletesen eleget tesz. Megjelenése rendkívül vonzó mind asztali PC-n, mind mobilon. Erőteljes titkosítást, gyors kapcsolatot, nagy lefedettséget és minőségi ügyfélkiszolgálást kínál, így tényleg megvan benne mindaz, amitől a VPN-piac egyik legjobb szereplőjévé válhat.

Adatvédelem / Anonimitás

A SaferVPN tartalmaz egy megszakító kapcsoló-funkciót, mely abban a pillanatban bontja az internetkapcsolatát, ahogy elkezd szakadozni a VPN-nel való kapcsolat. Ez nagyszerű megoldás a személyazonosságának védelmére és az IP-szivárgás elkerülésére. A szolgáltató ezen kívül teljes körű naplózásmentességet ígér, így nem tárolják sem az IP-címét, sem a DNS-lekéréseit, de még a VPN IP-címét sem, s természetesen a személyes adatait, a böngészési előzményeit és a metaadatait is biztonságba tudhatja. Mindez azt jelenti, hogy tulajdonképpen mindenhol feltűnésmentes maradhat. Ez jó hír lehet azok számára, akik a bizonyos "mindent látó Nagy Testvér” miatt aggódnak.

Sebesség és megbízhatóság

Ezek azok a területek, melyeknél a SaferVPN igazán brillírozik, hisz csapatunk semmilyen komolyabb visszaesést nem tapasztalt a feltöltési sebességben. Mivel maga a program sem restell a sebességével büszkélkedni, így mi is alapos teszteknek vetettük alá. A teszteknek 97,81 Mbps-os letöltési és 52 Mbps-os feltöltési sebességgel indultunk neki. Az amerikai szerverre felkapcsolódva 57,03 Mpbs-os letöltési és 23,07 Mbps-os feltöltési sebességet mértünk, ami egyáltalán nem mondható rossznak. Végül egy ázsiai szerverre is megpróbáltunk felkapcsolódni, aminél csupán 1,29 Mbps-os letöltési sebességet mértünk… Figyelembe véve azt, hogy a világ másik felére kapcsolódtunk, azért ez az érték sem rossz. A mindennapos böngészési és chatelési igényeket tökéletesen kielégítheti.

Platformok és eszközök

windowsmacandroidioschromefirefox

A SaferVPN nagyszerűen működik az összes vezető platformon, legyen szó Windows, Mac, iOS, vagy Android rendszerről. Ráadásul a Firefoxot, a Linuxot és bizonyos routereket is támogat. Az általános felhasználók a letisztult kezelőfelületet, a haladó felhasználók pedig az appba integrált konfigurációs opciókat értékelik majd igazán. A SaferVPN Chrome-modulja is nagy népszerűségnek örvend, hisz ez az első ilyen a piacon. A böngészőkiegészítő kezdők számára is ideális, hisz mindössze egyetlen kattintással telepíthető és a konfigurációval sem kell bajlódni.

Szerverlokációk

A SaferVPN jelenleg több, mint 700 szervert üzemeltet 34 különböző országban, ami egy átlagfelhasználó számára több, mint elég. Persze vannak olyan szolgáltatók, melyek még ennél is nagyobb lefedettséget kínálnak, de ha nem az amerikai vagy a nyugat-európai szerverek a legfőbb célpontjaink, hanem „egzotikusabb” helyszínekre vágyunk, akkor a SaferVPN a legjobb megoldás. Vannak szervereik a Közel-Keleten és Afrikában, illetve olyan ázsiai országokban is, mint Thaiföld vagy India.

United KingdomSpainNetherlandsCyprusSwitzerlandBelgiumIrelandFranceDenmarkHungaryFinlandSwedenPolandPortugalItalyAustriaGermanyRussian FederationRomaniaNorwayUnited StatesCanadaMexicoBrazilArgentinaIsraelSouth AfricaIndiaSingaporeJapanThailandHong KongAustraliaNew Zealand

Ügyfélszolgálat

A SaferVPN ügyféltámogatási oldalán találhatunk kapcsolódási és biztonsági problémákkal kapcsolatos hibaelhárítót, illetve a számlázással, felhasználói fiókkal, és egyéb, általános jellegű kérdésekkel kapcsolatos tudásbázist is tartalmaz. Ezen kívül számos leírást találhatunk platformok szerinti bontásban is. Mindezen felül pedig élő chatet is biztosítanak, ami rendkívül hasznos, ha azonnali segítségre van szükségünk.

Árazás

Mivel átlagon felüli letöltési sebességet kínál, így könnyen hiheti azt, hogy a szoftver nem pénztárcabarát… Azonban ez nem így van. Nemcsak 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálnak, de éves előfizetési díjaik is rendkívül kedvezőek. A havidíjas csomagjuk kissé drága a maga 3899 Ft-os árával, azonban a hosszabb távú elköteleződéssel rengeteget spórolhat. Ha pl. az 1 éves előfizetést választja, akkor 1599 Ft-os havidíj ellenében, ha pedig a 3 éves csomagot, akkor mindössze 750 Ft-os havidíjért használhatja a programot!
Szerezze be a SaferVPN-t - Védje az adatait!
Korlátlan hozzáférés a szervereinkhez a világ minden tájáról, szupergyors sebességgel. A legjobb ajánlatért kattintson a linkünkre…
www.privateinternetaccess.com/kulonleges-ajanlat
Értékelés írása erről SaferVPN
Ossza meg gondolatait és segítsen másoknak.
Captcha
SaferVPN Felhasználói Vélemények
  • „Amikor problémám volt, az online chat-ügynök gyorsan és hatékonyan állt elő a megoldással.”
  • „Hatékony, érthető, szakmai és segítőkész csapat. Nagyszerű szolgáltatás”
Szerezze be a SaferVPN-t - Védje az adatait!
Korlátlan hozzáférés a szervereinkhez a világ minden tájáról, szupergyors sebességgel. A legjobb ajánlatért kattintson a linkünkre…
www.privateinternetaccess.com/kulonleges-ajanlat