SaferVPN Értékelés

-
Az Ajánlat Nem Elérhető
ÖSSZEFOGLALÓ: VPN-t használna játékra? Ha igen, akkor ne keresgéljen tovább a SaferVPN-nél. Az alacsony késésnek hála pont olyanok számára fejlesztették, mint Ön. Többé ne kerüljön hátrányba a hálózaton történő laggolások és késések miatt.
Szerezze be Private Internet Access - Védje az adatait!
Korlátlan hozzáférés a szervereinkhez a világ minden tájáról, szupergyors sebességgel. A legjobb ajánlatért kattintson a linkünkre…
www.privateinternetaccess.com/kulonleges-ajanlat

Összefoglaló értékelés

A SaferVPN felüdülés mindazok számára, akik egy biztonságos, gyors és felhasználóbarát VPN-szolgáltatást keresnek. Elsőként megemlítenénk azt, hogy 24 órás, ingyenes, bankkártyaadatok megadása nélküli próbaidőszakot biztosítanak. A telepítés gyors és egyszerű, mindössze néhány perces folyamat. A szoftver semmilyen forradalmi ötletet nem tartogat, de az alapvető elvárásoknak tökéletesen eleget tesz, a megjelenése pedig rendkívül vonzó mind asztali, mind mobilis környezetben. Erőteljes titkosítást, gyors kapcsolatot, kiterjedt lefedettséget és minőségi ügyfélkiszolgálást kínál, így tényleg megvan benne mindaz, ami a piac egyik legjobb szereplőjévé teheti.

Adatvédelem / Anonimitás

A SaferVPN tartalmaz egy megszakító kapcsoló-funkciót, mely abban a pillanatban megszakítja az internetkapcsolatát, hogy a VPN-nel való kapcsolat szakadozni kezdene. Ez nagyszerű megoldás a személyazonosságának védelmére és az IP-szivárgás elkerülésére. A szolgáltató ezen kívül teljes körű naplózásmentességet ígér, így nem naplózzák sem az IP-címét, sem a DNS-lekéréseit, sem a VPN IP-címét, s természetesen a személyes adatait, a böngészési előzményeit és a metaadatait is biztonságba tudhatja. Mindez azt jelenti, hogy tulajdonképpen mindenhol feltűnésmentes maradhat. Ez jó hír lehet azok számára, akik a bizonyos "mindent látó Nagy Testvér” jelenléte miatt aggódnak.

Sebesség és megbízhatóság

Ezek azok a területek, melyeknél a SaferVPN igazán brillírozik, hisz semmilyen komolyabb visszaesést nem tapasztaltunk a feltöltési sebességben, mialatt fel voltunk kapcsolódva egy szerverre. Maga a program sem restell a sebességével büszkélkedni, így mi is alapos teszteknek vetettük alá. A teszteknek 97,81 Mbps-os letöltési és 52 Mbps-os feltöltési sebességgel indultunk neki. Az amerikai szerverre felkapcsolódva 57,03 Mpbs-os letöltési és 23,07 Mbps-os feltöltési sebességet mértünk, ami egyáltalán nem mondható rossznak. Végül egy ázsiai szerverre is megpróbáltunk felkapcsolódni, aminél csupán 1,29 Mbps-os letöltési sebességet mértünk, azonban figyelembe véve, hogy a világ másik felére kapcsolódtunk, nem rossz ez az érték sem.. A mindennapi böngészési és chatelési igényeket ez is kielégítheti.

Platformok és eszközökA SaferVPN nagyszerűen működik az összes vezető platformon, legyen az Windows, Mac, iOS, vagy épp Android. Ráadásul a Firefoxot, a Linuxot és bizonyos routereket is támogat. Az általános felhasználók a letisztult kezelőfelületet, a haladó felhasználók pedig az appba integrált konfigurációs opciókat értékelik majd igazán. A SaferVPN Chrome-modulja is nagy népszerűségnek örvend, hisz ez az első ilyen a piacon. A böngészőkiegészítő kezdők számára is ideális, hisz mindössze egyetlen kattintással telepíthető és a konfigurációval sem kell bajlódni.

Szerverlokációk

A SaferVPN jelenleg több, mint 700 szervert üzemeltet 34 különböző országban, ami egy átlagfelhasználó számára több, mint elég lehet. Persze más szolgáltatók még ennél is nagyobb lefedettséget kínálhatnak, azonban ha nem az amerikai vagy a nyugat-európai szerverek a legfőbb célpontjaink, hanem „egzotikusabb” lokációkra vágyunk, akkor a SaferVPN a legjobb megoldás. Vannak szervereik a Közel-Keleten és Afrikában, de pl. olyan ázsiai országokban is, mint Thaiföld vagy épp India.

United KingdomSpainNetherlandsCyprusSwitzerlandBelgiumIrelandFranceDenmarkHungaryFinlandSwedenPolandPortugalItalyAustriaGermanyRussian FederationRomaniaNorwayUnited StatesCanadaMexicoBrazilArgentinaIsraelSouth AfricaIndiaSingaporeJapanThailandHong KongAustraliaNew Zealand

Ügyfélszolgálat

A SaferVPN ügyféltámogatási oldala kapcsolódási és biztonsági problémákkal kapcsolatos hibaelhárítót, illetve a számlázással, a felhasználói fiókkal, és számos egyéb, általános kérdésekkel kapcsolatos választ is tartalmaz. Ezen kívül számos leírást tartalmaz a különféle platformokra lebontva. Mindezen felül pedig élő chatfelületet is kínálnak. ami rendkívül hasznos, ha azonnali segítségre van szükségünk.

Árazás

Mivel átlagon felüli letöltési sebességet kínál, így könnyen hiheti azt, hogy a szoftver nem pénztárcabarát… Azonban ez nem így van. Nemcsak 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálnak a csomagjaik mellé, de az éves előfizetési díjaik is rendkívül kedvezőek. A havi számlázású csomagjuk kissé drága a maga 3899 Ft-os árával, azonban a hosszabb távú elköteleződéssel rengeteget spórolhat. Ha pl. az 1 éves előfizetést választja, akkor 1599 Ft-os havidíj ellenében, ha pedig a 3 éves csomagot, akkor mindössze 750 Ft-os havidíj ellenében használhatja a programot!
Szerezze be Private Internet Access - Védje az adatait!
Korlátlan hozzáférés a szervereinkhez a világ minden tájáról, szupergyors sebességgel. A legjobb ajánlatért kattintson a linkünkre…
www.privateinternetaccess.com/kulonleges-ajanlat
Értékelés írása erről SaferVPN
Ossza meg gondolatait és segítsen másoknak.
SaferVPN Felhasználói Vélemények
  • "Amikor problémám volt, az online chat-ügynök gyorsan és hatékonyan állt elő a megoldással."
  • "Hatékony, érthető, szakmai és segítőkész csapat. Nagyszerű szolgáltatás"
Szerezze be Private Internet Access - Védje az adatait!
Korlátlan hozzáférés a szervereinkhez a világ minden tájáról, szupergyors sebességgel. A legjobb ajánlatért kattintson a linkünkre…
www.privateinternetaccess.com/kulonleges-ajanlat