Jogi nyilatkozat

Tartalmi felelősség

Oldalaink tartalmai nagy gonddal készültek. A tartalmak pontosságát, teljességét és időszerűségét azonban nem áll módunkban garantálni. Szolgáltatóként a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően vagyunk felelősek a weboldalon található saját tartalmainkért. Nem vagyunk azonban kötelesek figyelemmel kísérni a továbbított vagy tárolt, harmadik féltől származó információkat, vagy vizsgálni az esetleges illegális tevékenységekre utaló körülményeket. A hatályos jogszabályok értelmében az információk felhasználásának eltávolítására vagy letiltására vonatkozó kötelezettségek változatlanok maradnak. A felelősség e tekintetben azonban csak a konkrét jogsértés ismeretének pillanatától lehetséges. A jogsértésre vonatkozó értesítés után a kifogásolt tartalmat azonnal eltávolítjuk.

Felelősség a külső hivatkozásokért

Ajánlataink olyan, harmadik felektől származó külső linkeket tartalmaznak, melyek tartalmára nem vagyunk ráhatással, ennélfogva nem vállalhatunk felelősséget ezekért a külső tartalmakért. A linkelt oldalak tartalmáért mindig az oldalak szolgáltatója vagy üzemeltetője a felelős. Az oldalakon a linkelés idejében ellenőriztük az esetleges jogsértő magatartások meglétét, azonban nem találtunk illegális tartalomra utaló jeleket. A linkelt oldalak tartalmainak folyamatos ellenőrzése azonban nem ésszerű konkrét törvénysértési bizonyíték nélkül. A jogsértésre vonatkozó bejelentés után a kifogásolt linkeket azonnal eltávolítjuk.

Szerzői jog

Az oldalak üzemeltetői által létrehozott tartalmakra az Egyesült Királyság szerzői jogi törvényei vonatkoznak. A tartalmak sokszorosításához, feldolgozásához, terjesztéséhez és a szerzői jogok határain kívül eső, bármilyen jellegű felhasználásához az adott szerző vagy alkotó írásbeli beleegyezése szükséges. A weboldalon lévő tartalmak másolatai kizárólag magáncélra használhatók fel (kereskedelmi célra nem). Ha az oldal tartalmát nem az üzemeltető hozta létre, abban az esetben a harmadik felek (= tartalomgyártók) szerzői jogait vesszük figyelembe. Amennyiben Ön a szerzői jogok megsértését észleli, kérjük, értesítsen minket. Különösen harmadik felek tartalmát jelölik meg ilyennek. Ha továbbra is tudomása van a szerzői jogok megsértéséről, kérjük, értesítsen bennünket. A jogsértésre vonatkozó bejelentés után a kifogásolt tartalmat azonnal eltávolítjuk.