Hirdetői Nyilatkozat

NordVPN Értékelés

9,1
Nagyon jó
ÖSSZEFOGLALÓ: Díjnyertes termék, a legnagyobb techblogok is imádják. Gyors és szupertitkos. A NordVPN mindennel fel van vértezve, amire egy modern VPN-nek csak szüksége lehet!
Szerezze be a NordVPN-t - Védje az adatait!
Korlátlan hozzáférés a szervereinkhez a világ minden tájáról, szupergyors sebességgel. A legjobb ajánlatért kattintson a linkünkre…
www.nordvpn.com/kulonleges-ajanlat

Összefoglaló értékelés

A NordVPN merész dolgot ígér, ami nem más, mint az, hogy állítása szerint ő a „legfejlettebb VPN” a piacon. Eddig sikerült tartaniuk magukat a szavukhoz, hogy rendkívül biztonságos és fejlett rendszert kínáljanak, igazán pénztárcabarát áron.

Nemcsak naplózásmentességet, de felhasználóbarát kezelőfelületet, jól kidolgozott applikációkat és lenyűgöző teljesítményt is kapunk, mindezt egy sor olyan extrával, mellyel kitűnik a versenytársak közül. Az egyik ilyen extra a WifiSec nevű funkció, mely automatikusan csatlakoztatja Önt a NordVPN-hez akkor, ha rákapcsolódik egy biztonságos vagy épp nem biztonságos hálózatra, így Ön is megnyugodhat afelől, hogy a kapcsolata mindig privát marad.

Adatvédelem / Anonimitás

A többi szolgáltatóval ellentétben, melyek 1 vagy maximum 2 biztonsági protokollt ajánlanak, illetve külön díj ellenében további proxykat, a NordVPN egy sor erőteljes, alkalmazásszintű protokollt kínál, olyanokat, mint az IKEv2, az OpenVPN, a WireGuard vagy épp az ingyenes SOCKS5, mely egy ingyenes proxy. Egy megszakító-kapcsolót is kínál, mely automatikusan megszakítja a hálózati kapcsolatát akkor, ha hackertámadás vagy kémkedés történik rajta. Továbbá egy úgynevezett „WifiSec”-funkciót is kínál, mellyel kikerülhetjük az idegesítő reklámokat és blokkolhatjuk a rosszindulatú és a potenciálisan kártékony weboldalakat.

Sebesség és megbízhatóság

Az egyik dolog, amiért az emberek nem mernek VPN-szolgáltatást használni, az az, hogy akár az internetsebességük 60-70%-át is elveszíthetik. Elvégre mi jó van abban, ha kapcsolatunk megbízhatatlan és lomha? A NordVPN esetén azonban szerencsére nem ez a helyzet. Teszteink során mind amerikai, mind brit szerverekhez kapcsolódva mindössze 5-10%-os sebességcsökkenést tapasztaltunk, ami rendkívül lenyűgöző.

Platformok és eszközök

A NordVPN azon ígérete, hogy az ÖSSZES eszközével kompatibilis, egész biztosan nem fog csalódást okozni. Az összes vezető platformot támogatja, legyen az Windows, macOS, Linux, Android vagy épp iOS. Chrome és Firefox esetén titkosított proxykiegészítőket is kínálnak. Ezenkívül számos manuális konfigurációt is támogatnak a lehető legkülönlegesebb platformokon, pl. Raspberry Pi-n, pfSense-en, Windows XP-n, Blackberry-n, valamint számos router-firmware esetén is. Sőt, a NordVPN akár 6 egyidejű kapcsolat meglétét is lehetővé teszi, mely elegendő lehet akár egy egész család vagy egy kisebb vállalkozás ellátásához.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefox

Szerverlokációk

A NordVPN jelenleg 5522 szervert kínál 58 országban, mely több, mint elegendő lefedettség lehet a mindennapi VPN-igényekhez, akár a gyakorlott felhasználók számára is. Még olyan országokban is van lefedettségük, melyekben a többi szolgáltatónak általában nincs – ilyen pl. Afrika, a Közel-Kelet, India, vagy épp Kína.

South AfricaEgyptAustraliaNew ZealandKoreaSingaporeTaiwanViet NamHong KongIndonesiaThailandJapanMalaysiaUnited KingdomNetherlandsGermanyFranceBelgiumSwitzerlandSwedenSpainDenmarkItalyNorwayAustriaRomaniaCzech RepublicLuxembourgPolandFinlandHungaryLatviaRussian FederationIcelandBulgariaCroatiaMoldovaPortugalAlbaniaIrelandUkraineCyprusEstoniaGeorgiaGreeceSerbiaSloveniaSlovakiaAzerbaijanMacedoniaBosnia And HerzegovinaIndiaTurkeyIsraelUnited Arab EmiratesUnited StatesCanadaMexicoBrazilCosta RicaArgentinaChile

Ügyfélszolgálat

Tetszik nekünk, hogy a NordVPN éjjel-nappali chattámogatást kínál az oldalán, s mindezt nem csak angol nyelven lehet igénybe venni. Megpróbáltunk elérni egy chat-ügynököt, akinek feltettünk néhány egyszerű és néhány bonyolultabb kérdést is. A válaszaiban rendkívül közvetlen, tömör és udvarias volt. A támogatási oldalon való navigáció is elég könnyedén ment, hisz a Gyakran Ismételt Kérdések, az általános információk, a számlázás és a kapcsolat kategória is jól strukturált, elkülönült blokkokban kapott helyet.

Árazás

A NordVPN jelenleg 4 teljes körű csomagot kínál. Tulajdonképpen mindegyik csomagban ugyanazokat a funkciókat kapja, azonban az ár az előfizetés hosszának függvényében változik. Érthető módon minél hosszabb az elköteleződés, annál olcsóbb a termék. A legrövidebb, havi bontásban fizetendő csomag 3599 Ft-ba kerül, míg a 2 éves előfizetés mindössze 1499 Ft-ot kóstál havonta. Természetesen a 3 éves előfizetés a legolcsóbb, mely esetén mindössze 999 Ft a havidíj, s ez utóbbi mintegy 70%-kal kedvezőbb árat jelent! Nem számít melyik csomagot választja, minden esetben 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kap.
Szerezze be a NordVPN-t - Védje az adatait!
Korlátlan hozzáférés a szervereinkhez a világ minden tájáról, szupergyors sebességgel. A legjobb ajánlatért kattintson a linkünkre…
www.nordvpn.com/kulonleges-ajanlat
Értékelés írása erről NordVPN
Ossza meg gondolatait és segítsen másoknak.
Captcha
NordVPN Felhasználói Vélemények
  • „Minden rendben van vele. A csapat nagyon gyorsan válaszol, ha segítségre van szükségem, a kapcsolat pedig gyors és biztonságos.”
  • „Tetszik, hogy Windowson és Androidon is jól működik, az egyetlen problémám csak az, hogy az Androidos készüléken túlságosan is lelassítja a kapcsolatot. PC-n sokkal jobban teljesít, de Androidos estközökön 25%-ot csökken az átlag letöltési sebesség.”
  • „A NordVPN már több, mint 2 éve KIEMELKEDŐ szolgálatot teljesít Köszönöm az élményt.”
  • „megbízható, gyors, fantasztikus ügyfélszolgálattal……kár, hogy a Nord a még nem tud vacsorát főzni. Talán majd a következő frissítéssel. Nagyon ajánlom!”
Szerezze be a NordVPN-t - Védje az adatait!
Korlátlan hozzáférés a szervereinkhez a világ minden tájáról, szupergyors sebességgel. A legjobb ajánlatért kattintson a linkünkre…
www.nordvpn.com/kulonleges-ajanlat